Zorgt
Bartiméus Eet Lokaal

Doorn, Driebergen, Zeist

Menu

5 mei 2021

We werken met een planning per twee weken. Dus verdeeld over twee weken komen alle woongroepen van Bartiméus in Driebergen, Doorn en Zeist één keer aan bod voor een warme maaltijd. 

Woe 5/5

Ganzenstraat 1,2,5,3-7; Muziekstraat 1,2,4,5; Groep 108; Logeerhuis; Traaij 1,2; Damhertlaan; Jagerspad 6-14; Fôretweg 4a; Tweesprong; Ovaal; Corridor; Fonteinstraat 1,3

Menu Bevrijdingsdag

Eric van Veluwen, Antropia

Voorgerecht: Frisse salade van couscous en ras el hanout, met limoen crème en gegrilde groente

Hoofdgerecht: Ree peper met geglaceerde groenten en peterselie krieltjes

Nagerecht: Witte chocolademousse met brownie-fudge, mangocompote en chocozand

Woe 5/5

Fôretweg 1-2,3,4; Fôretweg 6,7,8,9,10

Menu Bevrijdingsdag

Sil Peppelenbosch, Brasserie Buut

Voorgerecht: Soep van doperwt, spinazie en broccoli met lente-kruidenolie

Hoofdgerecht: Limburgse witte asperges met achterham van Pigme, gekookt bio eitje, aardappelpuree met de aardappel van Landgoed Zuylestein, Hollandaise saus

Voor de gepureerde hoofdgerechten worden de witte asperges vervangen door groene asperges

Nagerecht: Glutenvrije brownie en bevrijdingstompouce

Woe 5/5

Achterhoeklaan 1,2,4,5,6; Achterhoeklaan 3,9,10,12,13; Achterhoeklaan 14,15; Tussenpad 1,3,4; Plein 3,4,5,11

Menu Bevrijdingsdag

Bas Cloo en Wouter Leyn, Cloo & Leyn

Hoofdgerecht: Kromme Rijn asperges van Wim Oskam uit Werkhoven met biologische broccoli, jonge aardappeltjes, eierkruim in botersaus met kervel en Rijnvarkensham van Marlet in Driebergen

Nagerecht: Witte chocolademousse met Leynzaadkletskoppen en rood fruit

Woe 5/5

Brink 1,2,4,5,6,7; Brink 8,9,10,11; Manegeweg 2,3; Plein 12,13,14,15,16; Fôretweg 11,12,13,14,14

Menu Bevrijdingsdag

Frank Oostrom, Ideaal Catering

 

Koud: Gemengde carpaccio salade

Warm: Tomatensoep met kaasstengel, Aspergeschotel, Pannenkoeken met stroop en suiker, Aardappelgratin met oranje paprika en runderrollade in stroganoff saus

Dessert: ‘Het Bevrijdingstoetje’