Zorgt
Bartiméus Eet Lokaal

Doorn, Driebergen, Zeist

Menu

6 april t/m 18 aprill

We werken met een planning per twee weken. Dus verdeeld over twee weken komen alle woongroepen van Bartiméus in Driebergen, Doorn en Zeist één keer aan bod voor een warme maaltijd. 

Di 6/4

Achterhoeklaan 1,2,4,5,6

Lasagne

Bas Cloo en Wouter Leyn, Cloo & Leyn

Lasagne met diverse voorjaarsgroenten en gehakt van Limousinrunderen van Nico van Os uit Doorn met een frisse groene salade

 Woe 7/4

Achterhoeklaan 3,9,10,12,13

Lasagne

Bas Cloo en Wouter Leyn, Cloo & Leyn

Lasagne met diverse voorjaarsgroenten en gehakt van Limousinrunderen van Nico van Os uit Doorn met een frisse groene salade

Do 8/4

Muziekstraat 1,2,4,5
Groep 108
Logeerhuis

Vegetarische lasagne

Eric van Veluwen, Antropia

Vegetarische lasagne met geroosterde courgette, aubergine, bechamel en een saus van gerookte paprika

Vr 9/4

Fôretweg 1-2,3,4

Voorjaarsstamppot

Sil Peppelenbosch, Brasserie Buut

Stamppot van aardappel en aardpeer met spinazie geroosterde wortel en varkenssaucijs van pigme

Gepureerd: Stamppot met aardpeer en spinazie, stoof van varkensprocereur en kikkererwten

Leveranciers: Zuylestein, Pigme

Za 10/4

Brink 1,2,4,5,6,7

Ovenschotel bloemkool & kaas

Frank Oostrom, Ideaal Catering

Koud:

        Gemengde rauwkostsalade                      Appelmoes

Warm:

    Ovenschotel bloemkool en kaas               Romige groente met kip en bieslook                    Runderrolade in jus                                  

Zo 11/4

Fôretweg 6,7,8,9,10

Voorjaarsstamppot

Sil Peppelenbosch, Brasserie Buut

Stamppot van aardappel en aardpeer met spinazie geroosterde wortel en varkenssaucijs van pigme

Gepureerd: Stamppot met aardpeer en spinazie, stoof van varkensprocereur en kikkererwten

Leveranciers: Zuylestein, Pigme

Ma 12/4

Traaij 1,2; Damhertlaan;
Jagerspad 6-14; Fôretweg 4a

Vegetarische lasagne

Eric van Veluwen, Antropia

Vegetarische lasagne met geroosterde courgette, aubergine, bechamel en een saus van gerookte paprika

Di 13/4

Achterhoeklaan 14,15
Tussenpad 1,3,4

Lasagne

Bas Cloo en Wouter Leyn, Cloo & Leyn

Lasagne met diverse voorjaarsgroenten en gehakt van Limousinrunderen van Nico van Os uit Doorn met een frisse groene salade

Woe 14/4

Plein 3,4,5,11

Lasagne

Bas Cloo en Wouter Leyn, Cloo & Leyn

Lasagne met diverse voorjaarsgroenten en gehakt van Limousinrunderen van Nico van Os uit Doorn met een frisse groene salade

Do 15/4

Tweesprong; Ovaal; Corridor
Fonteinstraat 1,3

Vegetarische lasagne

Eric van Veluwen, Antropia

Vegetarische lasagne met geroosterde courgette, aubergine, bechamel en een saus van gerookte paprika

Vr 16/4

Fôretweg 11,12,13,14,15

Voorjaarsstamppot

Sil Peppelenbosch, Brasserie Buut

Stamppot van aardappel en aardpeer met spinazie geroosterde wortel en varkenssaucijs van pigme

Gepureerd: Stamppot met aardpeer en spinazie, stoof van varkensprocereur en kikkererwten

Leveranciers: Zuylestein, Pigme

Za 17/4

Brink 8,9,10,11
Manegeweg 2,3

Ovenschotel bloemkool & kaas

Frank Oostrom, Ideaal Catering

Koud:

Gemengde rauwkostsalade
Appelmoes       

Warm:

Ovenschotel bloemkool en kaas

Romige groente met kip en bieslook

Runderrolade in jus                  

Zo 18/4

Plein 12,13,14,15,16

Voorjaarsstamppo

Sil Peppelenbosch, Brasserie Buut

Stamppot van aardappel en aardpeer met spinazie geroosterde wortel en varkenssaucijs van pigme

Gepureerd: Stamppot met aardpeer en spinazie, stoof van varkensprocereur en kikkererwten

Leveranciers: Zuylestein, Pigme