
Bartiméus Eet Lokaal
Doorn, Driebergen, Zeist
Menu
5 mei 2021
We werken met een planning per twee weken. Dus verdeeld over twee weken komen alle woongroepen van Bartiméus in Driebergen, Doorn en Zeist één keer aan bod voor een warme maaltijd.

Woe 5/5
Ganzenstraat 1,2,5,3-7; Muziekstraat 1,2,4,5; Groep 108; Logeerhuis; Traaij 1,2; Damhertlaan; Jagerspad 6-14; Fôretweg 4a; Tweesprong; Ovaal; Corridor; Fonteinstraat 1,3
Menu Bevrijdingsdag
Eric van Veluwen, Antropia
Voorgerecht: Frisse salade van couscous en ras el hanout, met limoen crème en gegrilde groente
Hoofdgerecht: Ree peper met geglaceerde groenten en peterselie krieltjes
Nagerecht: Witte chocolademousse met brownie-fudge, mangocompote en chocozand

Woe 5/5
Fôretweg 1-2,3,4; Fôretweg 6,7,8,9,10
Menu Bevrijdingsdag
Sil Peppelenbosch, Brasserie Buut
Voorgerecht: Soep van doperwt, spinazie en broccoli met lente-kruidenolie
Hoofdgerecht: Limburgse witte asperges met achterham van Pigme, gekookt bio eitje, aardappelpuree met de aardappel van Landgoed Zuylestein, Hollandaise saus
Voor de gepureerde hoofdgerechten worden de witte asperges vervangen door groene asperges
Nagerecht: Glutenvrije brownie en bevrijdingstompouce

Woe 5/5
Achterhoeklaan 1,2,4,5,6; Achterhoeklaan 3,9,10,12,13; Achterhoeklaan 14,15; Tussenpad 1,3,4; Plein 3,4,5,11
Menu Bevrijdingsdag
Bas Cloo en Wouter Leyn, Cloo & Leyn
Hoofdgerecht: Kromme Rijn asperges van Wim Oskam uit Werkhoven met biologische broccoli, jonge aardappeltjes, eierkruim in botersaus met kervel en Rijnvarkensham van Marlet in Driebergen
Nagerecht: Witte chocolademousse met Leynzaadkletskoppen en rood fruit

Woe 5/5
Brink 1,2,4,5,6,7; Brink 8,9,10,11; Manegeweg 2,3; Plein 12,13,14,15,16; Fôretweg 11,12,13,14,14
Menu Bevrijdingsdag
Frank Oostrom, Ideaal Catering
Koud: Gemengde carpaccio salade
Warm: Tomatensoep met kaasstengel, Aspergeschotel, Pannenkoeken met stroop en suiker, Aardappelgratin met oranje paprika en runderrollade in stroganoff saus
Dessert: ‘Het Bevrijdingstoetje’