Zorgt
Bartiméus Eet Lokaal

Doorn, Driebergen, Zeist

Over onze samenwerking

Bartiméus & Lokaal Voedsel Utrecht

Een heerlijke lokale maaltijd waar iedereen beter van wordt. Dat is de centrale gedachte waarmee Bartiméus, het Bartiméus Fonds en het project Lokaal Voedsel Utrecht aan de slag zijn gegaan. Via een oproep aan het netwerk van Lokaal Voedsel Utrecht Zorgt hebben lokale producenten en chefs zich enthousiast gemeld om een maaltijd te bereiden voor alle inwoners en het verzorgend personeel van de woongroepen van Bartiméus in Doorn, Driebergen en Zeist.

Op deze manier hopen wij jullie, woonbegeleiders, te ontlasten met een lekkere, maaltijd die warm wordt geleverd. De bewoners te verrassen met een heerlijke maaltijd bereid door lokale chefs. En daarmee ook de chefs en lokale producenten een steuntje in de rug te bieden ten tijde van horecasluiting vanwege corona maatregelen. Zo zorgen we voor elkaar.

Uiteraard betrekken we daar ook de lokale gemeenschap en ondernemers bij. Het Bartiméus Fonds geeft vorm aan een fondsenwervingscampagne zodat lokale partijen ook mee kunnen helpen met wervingsacties en donaties. Zo draagt iedereen een beetje bij aan drie mooie warme maaltijden per woongroep tot het einde van het jaar. Waarbij we er rond de feestdagen natuurlijk een extra feestelijk tintje aan geven.

Lokaal Voedsel Utrecht* kan middels deze samenwerking een waardevolle bijdrage leveren in lijn met haar projectdoelstelling: het verbinden van aanbieders en afnemers van lokaal voedsel met als doel een grotere en structurele afzet van lokaal voedsel in de provincie Utrecht te realiseren. Lokaal Voedsel Utrecht, is een projectmatig samenwerkingsverband en initiatief van LEADER Weidse Veenweiden en Utrecht Oost.

Kortom, een samenwerking waar je blij van wordt en die hopelijk smaakt naar meer!

Deze samenwerking wordt mede mogelijk gemaakt door: